Davy Klaassen en Steven Bergwijn prijzen statement Duits elftal op WK voetbal Qatar

Davy Klaassen en Steven Bergwijn prijzen statement Duits elftal op WK voetbal Qatar

Donderdag 24 november 2022 om 10:25

Bekijk hier het speelschema WK voetbal 2022 in Qatar live op tv en online.

In Qatar is het niet toegestaan om de OneLove-banden te dragen, maar het Duitse elftal heeft een mooi statement gemaakt op het WK voetbal. Toen de groepsfoto voor de wedstrijd werd gemaakt, deden ze allemaal een hand voor hun mond om duidelijk te maken dat hen de mond wordt gesnoerd. Steven Bergwijn reageert dat hij zich niet te veel wil bezighouden met politieke dingen, maar hij vindt het wel een goed statement. Davy Klaassen prijst de actie van de Duitsers en zegt dat Oranje ook over een dergelijk statement nadenkt.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Davy Klaassen en Steven Bergwijn prijzen <em>statement</em> Duits elftal op WK voetbal Qatar Bekijk hier het speelschema WK voetbal 2022 in Qatar live op tv en online. In Qatar is het niet toegestaan om de OneLove-banden te dragen, maar het Duitse elftal heeft een mooi statement gemaakt op het WK voetbal. Toen de groepsfoto voor de wedstrijd werd gemaakt, deden ze allemaal een hand voor hun mond om duidelijk te maken dat hen de mond wordt gesnoerd. Steven Bergwijn reageert dat hij zich niet te veel wil bezighouden met politieke dingen, maar hij vindt het wel een goed statement. Davy Klaassen prijst de actie van de Duitsers en zegt dat Oranje ook over een dergelijk statement nadenkt. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. De Oranjewinter: Hélène Hendriks speculeert over mogelijke aanslag op WK in Qatar Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen walgt van spel Nederlands elftal: 'Wij gaan dit toernooi vergallen' Bekijk deze video »
Voetbal :

Actuele video's

Meer actuele video's