The real housewives of Amsterdam: Maria en Hella niet welkom bij Djamila Celina

The real housewives of Amsterdam: Maria en Hella niet welkom bij Djamila Celina

Vanaf vandaag kun je kijken naar de nieuwe realityserie The real housewives of Amsterdam, en er is nu al ruzie in de tent. Er is iets gebeurd waardoor Djamila Celina heeft besloten om Maria en Hella niet uit te nodigen voor haar housewarming. Ze eist een oprechte excuses, maar er is geen contact geweest tussen de twee partijen. Bovendien blijkt ook nog eens dat Hella en Maria ook een feestje hebben georganiseerd, op de dag dat de housewarming van Djamila Celina plaatsvindt en daar zijn de overige housewives blijkbaar niet voor uitgenodigd…

Bekijk de beelden van The real housewives of Amsterdam hieronder. Lees ook onze tv-recensie van The Real Housewives of Amsterdam.

The real housewives of Amsterdam is vanaf donderdag 24 november te zien bij Videoland.

<em>The real housewives of Amsterdam</em>: Maria en Hella niet welkom bij Djamila Celina Vanaf vandaag kun je kijken naar de nieuwe realityserie The real housewives of Amsterdam, en er is nu al ruzie in de tent. Er is iets gebeurd waardoor Djamila Celina heeft besloten om Maria en Hella niet uit te nodigen voor haar housewarming. Ze eist een oprechte excuses, maar er is geen contact geweest tussen de twee partijen. Bovendien blijkt ook nog eens dat Hella en Maria ook een feestje hebben georganiseerd, op de dag dat de housewarming van Djamila Celina plaatsvindt en daar zijn de overige housewives blijkbaar niet voor uitgenodigd… Bekijk de beelden van The real housewives of Amsterdam hieronder. Lees ook onze tv-recensie van The Real Housewives of Amsterdam. The real housewives of Amsterdam is vanaf donderdag 24 november te zien bij Videoland. The real housewives of Amsterdam 24 november bij Videoland: wie zijn deze dames? Bekijk deze video » BEAU: 'The Real Housewives of Amsterdam stomen hun vagina' Bekijk deze video »
TV :
The real housewives of Amsterdam: Maria en Hella niet welkom bij Djamila Celina

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV