Beau: visagiste vertelt hoe woeste Matthijs van Nieuwkerk tegen haar schreeuwde

Beau: visagiste vertelt hoe woeste Matthijs van Nieuwkerk tegen haar schreeuwde

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bij Beau doet visagiste Jelleke van Rijsoort een boekje open over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. Afgelopen weekend schreef de Volkskrant over de rol van de presentator bij de angstcultuur bij De wereld draait door. Jelleke vertelt nu hoe Van Nieuwkerk haar behandelde.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em>: visagiste vertelt hoe woeste Matthijs van Nieuwkerk tegen haar schreeuwde Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Bij Beau doet visagiste Jelleke van Rijsoort een boekje open over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk. Afgelopen weekend schreef de Volkskrant over de rol van de presentator bij de angstcultuur bij De wereld draait door. Jelleke vertelt nu hoe Van Nieuwkerk haar behandelde. Lees verder onder de video. Matthijs van Nieuwkerk negeerde collegaVan Rijsoort werkte 9 jaar met Van Nieuwkerk en ook zij werd door hem belaagd. “Matthijs heeft mij al die tijd verder genegeerd, heeft mij niet meer gesproken, dat was het.” Ook bij de Top 2000 kreeg ze een tirade over zich heen waar al haar collega’s bij waren, zij zou volgens hem verantwoordelijk zijn voor een artikel in de Privé. “Hij begon te schreeuwen”, vertelt Jelleke, die moest vertrekken. “Hij was heel erg boos.” Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Jelleke van Rijsoort (Beau): ‘Matthijs van Nieuwkerk te veel op voetstuk gezet’ Bekijk deze video » Beau: Martin Koolhoven ziet in clips dat Michael Jackson niet blij was met zichzelf Bekijk deze video » Beau gemist? André Kuipers vertelt over de nieuwe astronauten van ESA Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: visagiste vertelt hoe woeste Matthijs van Nieuwkerk tegen haar schreeuwde

Matthijs van Nieuwkerk negeerde collega
Van Rijsoort werkte 9 jaar met Van Nieuwkerk en ook zij werd door hem belaagd. “Matthijs heeft mij al die tijd verder genegeerd, heeft mij niet meer gesproken, dat was het.” Ook bij de Top 2000 kreeg ze een tirade over zich heen waar al haar collega’s bij waren, zij zou volgens hem verantwoordelijk zijn voor een artikel in de Privé. “Hij begon te schreeuwen”, vertelt Jelleke, die moest vertrekken. “Hij was heel erg boos.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV