Jelleke van Rijsoort (Beau): ‘Matthijs van Nieuwkerk te veel op voetstuk gezet’

Jelleke van Rijsoort (Beau): ‘Matthijs van Nieuwkerk te veel op voetstuk gezet’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Visagiste Jelleke van Rijsoort vertelt bij Beau hoe Matthijs van Nieuwkerk zich tegenover haar heeft misdragen. Ze werkte jarenlang met hem samen tot ze door hem werd weggestuurd. “Hij had gewoon twee kanten, hij was heel charmant en aardig maar hij had ook die boosaardige kant. Het was altijd een moeilijke combinatie.”

Lees verder onder de video.

Jelleke van Rijsoort (<em>Beau</em>): ‘Matthijs van Nieuwkerk te veel op voetstuk gezet’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 23 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Visagiste Jelleke van Rijsoort vertelt bij Beau hoe Matthijs van Nieuwkerk zich tegenover haar heeft misdragen. Ze werkte jarenlang met hem samen tot ze door hem werd weggestuurd. “Hij had gewoon twee kanten, hij was heel charmant en aardig maar hij had ook die boosaardige kant. Het was altijd een moeilijke combinatie.” Lees verder onder de video. ‘Niemand was kritisch naar Matthijs van Nieuwkerk’Volgens Van Rijsoort ligt het probleem vooral bij de structuur van DWDD. “Het is niet alleen het probleem van Matthijs, het is ook hoe we hem met z’n allen hebben behandeld bij De wereld draait door. We hebben hem veel te veel op een voetstuk gezet, er is nooit iemand kritisch naar hem geweest, ik denk dat dat heel erg fout is geweest.” Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau: visagiste vertelt hoe woeste Matthijs van Nieuwkerk tegen haar schreeuwde Bekijk deze video » Beau: Martin Koolhoven ziet in clips dat Michael Jackson niet blij was met zichzelf Bekijk deze video » Beau gemist? André Kuipers vertelt over de nieuwe astronauten van ESA Bekijk deze video »
Talkshow :
Jelleke van Rijsoort (Beau): ‘Matthijs van Nieuwkerk te veel op voetstuk gezet’

‘Niemand was kritisch naar Matthijs van Nieuwkerk’
Volgens Van Rijsoort ligt het probleem vooral bij de structuur van DWDD. “Het is niet alleen het probleem van Matthijs, het is ook hoe we hem met z’n allen hebben behandeld bij De wereld draait door. We hebben hem veel te veel op een voetstuk gezet, er is nooit iemand kritisch naar hem geweest, ik denk dat dat heel erg fout is geweest.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV