Rob Goossens onthult dat hij vertrok bij Telegraaf vanwege de werkcultuur (video)

Rob Goossens onthult dat hij vertrok bij Telegraaf vanwege de werkcultuur (video)

Alle verhalen in de Volkskrant over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk bij De wereld draait door heeft heel wat teweeggebracht binnen de entertainmentwereld. Luuk Ikink en Rob Goossens praten in de BLVD Podcast uitgebreid over hun ervaringen met wangedrag binnen de tv-wereld. Goossens praat over de tijd dat hij werkte bij de Telegraaf, hij werd bijvoorbeeld niet gesteund door de hoofdredactie als er werd geklaagd door managers van artiesten. “Ik kan wel tegen een stootje. Uiteindelijk heb ik zelf de keuze kunnen maken om vanwege de cultuur daar te vertrekken.”

Bekijk de video van de BLVD Podcast hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rob Goossens</em> onthult dat hij vertrok bij Telegraaf vanwege de werkcultuur (video) Alle verhalen in de Volkskrant over het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk bij De wereld draait door heeft heel wat teweeggebracht binnen de entertainmentwereld. Luuk Ikink en Rob Goossens praten in de BLVD Podcast uitgebreid over hun ervaringen met wangedrag binnen de tv-wereld. Goossens praat over de tijd dat hij werkte bij de Telegraaf, hij werd bijvoorbeeld niet gesteund door de hoofdredactie als er werd geklaagd door managers van artiesten. “Ik kan wel tegen een stootje. Uiteindelijk heb ik zelf de keuze kunnen maken om vanwege de cultuur daar te vertrekken.” Bekijk de video van de BLVD Podcast hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Matthijs van Nieuwkerk werd zelf ook verrot gescholden en vond dat 'heel vervelend' (College Tour) Bekijk deze video » Beau: visagiste vertelt hoe woeste Matthijs van Nieuwkerk tegen haar schreeuwde Bekijk deze video »
Entertainment :
Rob Goossens onthult dat hij vertrok bij Telegraaf vanwege de werkcultuur (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV