Sylvia Geersen in shock: heeft Monica Geuze een bijzondere gave? (video)

Sylvia Geersen in shock: heeft Monica Geuze een bijzondere gave? (video)

Monica Geuze besluit om een grap uit te halen met Bachelorette Sylvia Geersen. Ze laat het model een aantal vingers opsteken, en met haar ogen dicht kan ze raden om welk getal het gaat. Sylvia heeft niet door dat Monica een filter gebruikt waarbij het lijkt alsof ze haar ogen gesloten houdt, en ze is dan ook in shock vanwege deze bijzondere gave...

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Sylvia Geersen in shock: heeft Monica Geuze een bijzondere gave? (video) Monica Geuze besluit om een grap uit te halen met Bachelorette Sylvia Geersen. Ze laat het model een aantal vingers opsteken, en met haar ogen dicht kan ze raden om welk getal het gaat. Sylvia heeft niet door dat Monica een filter gebruikt waarbij het lijkt alsof ze haar ogen gesloten houdt, en ze is dan ook in shock vanwege deze bijzondere gave... Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Ex-man van Bachelorette-Sylvia Geersen: "We zijn nog steeds getrouwd!" (video) Bekijk deze video » Zie: Monica Geuze over De Bachelorette opnames: 'Klein drama aan de gang' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV