Een Jaar Van Je Leven: hebben Rupert en Imadiddin stiekem een relatie?

Een Jaar Van Je Leven: hebben Rupert en Imadiddin stiekem een relatie?

In Een Jaar Van Je Leven vindt Moraima het tijd voor wat duidelijkheid. Ze gaat op Rupert en Imadiddin af en vraagt de heren of ze een relatie hebben of dat het slechts gaat om een vriendschap. “Wij zijn zeer verbonden met elkaar”, is het antwoord. Daar neemt Moraima geen genoegen mee, als ze een stel zijn moeten ze elkaars hand pakken en ‘ja’ zeggen terwijl ze elkaar in de ogen kijken. Als de heren dat inderdaad doen, is Moraima dolblij…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: hebben Rupert en Imadiddin stiekem een relatie? In Een Jaar Van Je Leven vindt Moraima het tijd voor wat duidelijkheid. Ze gaat op Rupert en Imadiddin af en vraagt de heren of ze een relatie hebben of dat het slechts gaat om een vriendschap. “Wij zijn zeer verbonden met elkaar”, is het antwoord. Daar neemt Moraima geen genoegen mee, als ze een stel zijn moeten ze elkaars hand pakken en ‘ja’ zeggen terwijl ze elkaar in de ogen kijken. Als de heren dat inderdaad doen, is Moraima dolblij… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: heftige ruzie Moraima en Leila om een vieze jas Bekijk deze video » Gele kaart voor Djedi in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV