Sterren op het doek: Monic Hendrickx mist junglegeluiden van Suriname

Sterren op het doek: Monic Hendrickx mist junglegeluiden van Suriname

Monic Hendrickx vertelt bij Sterren op het doek dat ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht in Suriname. De actrice mist bepaalde geluiden van die tijd. “Krekels, kikkers, brulapen, dus echt junglegeluiden”, aldus Monic. “Als ik dat hoor dan ben ik toch een beetje thuis. Ik vind dat waanzinnig.”

Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder.

Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren op het doek</em>: Monic Hendrickx mist junglegeluiden van Suriname Monic Hendrickx vertelt bij Sterren op het doek dat ze een deel van haar jeugd heeft doorgebracht in Suriname. De actrice mist bepaalde geluiden van die tijd. “Krekels, kikkers, brulapen, dus echt junglegeluiden”, aldus Monic. “Als ik dat hoor dan ben ik toch een beetje thuis. Ik vind dat waanzinnig.” Bekijk de beelden van Sterren op het doek hieronder. Sterren op het doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren op het doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren op het doek: moeder vertelde Carry Slee dat ze niet meer wilde leven Bekijk deze video » John van den Heuvel in Sterren op het Doek: 'Moord op Peter R. de Vries is open wond' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV