Tino Martin ziet trouwen en kinderen wel zitten: 'Maar wanneer weet ik niet'

Tino Martin ziet trouwen en kinderen wel zitten: 'Maar wanneer weet ik niet'

Mijn liefste is het nieuwe nummer van Tino Martin, en volgens de volkszanger is dit een ode aan zijn vriendin Kimberley. Ze zijn al een tijd samen en Tino denkt dan ook aan nieuwe stappen in hun relatie. “Kinderen zijn welkom, trouwen gaan we echt nog wel een keer doen. Maar wanneer weet ik niet. Die stappen gaan we nog wel een keer maken, maar wanneer weet ik nog niet.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tino Martin</em> ziet trouwen en kinderen wel zitten: 'Maar wanneer weet ik niet' Mijn liefste is het nieuwe nummer van Tino Martin, en volgens de volkszanger is dit een ode aan zijn vriendin Kimberley. Ze zijn al een tijd samen en Tino denkt dan ook aan nieuwe stappen in hun relatie. “Kinderen zijn welkom, trouwen gaan we echt nog wel een keer doen. Maar wanneer weet ik niet. Die stappen gaan we nog wel een keer maken, maar wanneer weet ik nog niet.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: nuchtere Tino Martin kan het wél en zingt prachtige versie 'Zeg me dat het niet zo is' Bekijk deze video » Zien: Humberto Tan blundert en kondigt Tino Martin aan als Dries Roelvink Bekijk deze video »
Entertainment :
Tino Martin ziet trouwen en kinderen wel zitten: 'Maar wanneer weet ik niet'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV