Mart Hoogkamer in paniek in skilift (Mart op de piste): ‘Laat me los!’

Mart Hoogkamer in paniek in skilift (Mart op de piste): ‘Laat me los!’

In Mart op de piste is Mart Hoogkamer duidelijk niet op zijn gemak in de skilift. De volkszanger staat doodsangsten uit, hij raakt in paniek bij het idee dat de skilift op hol zou kunnen slaan en waardeert de ‘steun’ van zijn vrienden niet. “Laat me los!”

Bekijk de beelden van Mart op de piste hieronder.

Mart op de piste is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv.

Mart Hoogkamer in paniek in skilift (<em>Mart op de piste</em>): ‘Laat me los!’ In Mart op de piste is Mart Hoogkamer duidelijk niet op zijn gemak in de skilift. De volkszanger staat doodsangsten uit, hij raakt in paniek bij het idee dat de skilift op hol zou kunnen slaan en waardeert de ‘steun’ van zijn vrienden niet. “Laat me los!” Bekijk de beelden van Mart op de piste hieronder. Mart op de piste is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Mart op de piste terugkijken bij Gids.tv. Mart op de piste: Mart gaat keihard onderuit tijdens wedstrijd sleeën Bekijk deze video » Mart Hoogkamer in tranen door bezoek broertje in Mart op de piste: ‘Voel me schuldig’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV