Lang Leve De Liefde: Robin en Alanah kibbelen over pastasaus

Lang Leve De Liefde: Robin en Alanah kibbelen over pastasaus

In Lang Leve De Liefde is samen koken altijd een grote liefdestest. Robin en Alanah maken pasta, maar ze hanteren blijkbaar allebei een andere methode met betrekking tot het mengen van de pasta en de saus. Het is de grote vraag of deze kwestie hun date-ervaring in de weg zal staan of niet…

Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Robin en Alanah kibbelen over pastasaus In Lang Leve De Liefde is samen koken altijd een grote liefdestest. Robin en Alanah maken pasta, maar ze hanteren blijkbaar allebei een andere methode met betrekking tot het mengen van de pasta en de saus. Het is de grote vraag of deze kwestie hun date-ervaring in de weg zal staan of niet… Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv. Pizza bakken voor dummies: 'Gewoon erin douwen' Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Finn en Robin schilderen elkaars portret, maakt dat de stroeve start goed? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's