Marc-Marie Huijbregts gaat ‘3 zinnen’ zeggen over rel Matthijs van Nieuwkerk in podcast

Marc-Marie Huijbregts gaat ‘3 zinnen’ zeggen over rel Matthijs van Nieuwkerk in podcast

Marc-Marie Huijbregts was jarenlang tafelheer bij De wereld draait door, maar hij heeft nog niet gereageerd op de rel rond het programma. Matthijs van Nieuwkerk heeft zich met zijn woede-uitbarstingen schuldig gemaakt aan wangedrag, het is nog de grote vraag of Marc-Marie Huijbregts hier ooit iets van heeft meegekregen. De cabaretier vertelt dat hij in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets heel kort, in drie zinnen, gaat reageren op de kwestie. “Wat heeft het voor zin?” De podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets is zaterdag te beluisteren.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marc-Marie Huijbregts</em> gaat ‘3 zinnen’ zeggen over rel Matthijs van Nieuwkerk in podcast Marc-Marie Huijbregts was jarenlang tafelheer bij De wereld draait door, maar hij heeft nog niet gereageerd op de rel rond het programma. Matthijs van Nieuwkerk heeft zich met zijn woede-uitbarstingen schuldig gemaakt aan wangedrag, het is nog de grote vraag of Marc-Marie Huijbregts hier ooit iets van heeft meegekregen. De cabaretier vertelt dat hij in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets heel kort, in drie zinnen, gaat reageren op de kwestie. “Wat heeft het voor zin?” De podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets is zaterdag te beluisteren. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Evert Santegoeds: 'Er is wat mis met Matthijs van Nieuwkerk' (video) Bekijk deze video » Beau: visagiste vertelt hoe woeste Matthijs van Nieuwkerk tegen haar schreeuwde Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV