Louis van Gaal geeft verslaggever uit Senegal die fan is een dikke knuffel (video)

Louis van Gaal geeft verslaggever uit Senegal die fan is een dikke knuffel (video)

Tijdens een persconferentie neemt een journalist uit Senegal het woord. Hij vertelt dat hij sinds kort journalist is en dat hij geen vraag heeft maar wil zeggen dat hij fan is van de bondscoach van Oranje. Er verschijnt een lach op het gezicht van Van Gaal. “Ik kan je een dikke knuffel geven direct”, reageert de trainer. “Ik vind het leuk dat je dit zegt, dat meen ik serieus. Dat gebeurt niet vaak. Dus we gaan elkaar lekker knuffelen direct.” En zo geschiedde…

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Louis van Gaal</em> geeft verslaggever uit Senegal die fan is een dikke knuffel (video) Tijdens een persconferentie neemt een journalist uit Senegal het woord. Hij vertelt dat hij sinds kort journalist is en dat hij geen vraag heeft maar wil zeggen dat hij fan is van de bondscoach van Oranje. Er verschijnt een lach op het gezicht van Van Gaal. “Ik kan je een dikke knuffel geven direct”, reageert de trainer. “Ik vind het leuk dat je dit zegt, dat meen ik serieus. Dat gebeurt niet vaak. Dus we gaan elkaar lekker knuffelen direct.” En zo geschiedde… Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Louis van Gaal vraagt Truus: 'Even wippie maken in het hotel?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Noa Vahle spreekt ondeugende Louis van Gaal: 'Vind je mij er niet goed uitzien?' Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV