Louis van Gaal grapt tijdens fotomoment: “Denzel is very handsome’ (video)

Louis van Gaal grapt tijdens fotomoment: “Denzel is very handsome’ (video)

Louis van Gaal was donderdag in een vrolijke bui tijdens de persconferentie. Toen een fotograaf veel tijd nodig had voor een foto, toonde de bondscoach begrip. Van Gaal begon zelfs grappen te maken toen de fotograaf twee minuten extra nodig had voor een kiekje van hem en Denzel Dumfries. “It's good, because he is very handsome.”

Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder.

De wedstrijd Nederland - Ecuador is vrijdag 25 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16.05 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

<em>Louis van Gaal</em> grapt tijdens fotomoment: “Denzel is very handsome’ (video) Louis van Gaal was donderdag in een vrolijke bui tijdens de persconferentie. Toen een fotograaf veel tijd nodig had voor een foto, toonde de bondscoach begrip. Van Gaal begon zelfs grappen te maken toen de fotograaf twee minuten extra nodig had voor een kiekje van hem en Denzel Dumfries. “It's good, because he is very handsome.” Bekijk de video van De Oranjewinter hieronder. De wedstrijd Nederland - Ecuador is vrijdag 25 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16.05 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Louis van Gaal vraagt Truus: 'Even wippie maken in het hotel?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Louis van Gaal geeft verslaggever uit Senegal die fan is een dikke knuffel (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV