Zie: (oud-)werknemers DWDD uitgenodigd voor gesprek

Zie: (oud-)werknemers DWDD uitgenodigd voor gesprek

(Oud-)werknemers van 'DWDD' hebben een mail ontvangen van de BNNVARA-directie waarin ze worden uitgenodigd voor een gesprek. "De cultuur waar mensen over grenzen zijn gegaan had nooit mogen ontstaan, het spijt BNNVARA enorm dat het wel is gebeurd," aldus Luuk Ikink die de mail bespreekt. Rob Goossens hoopt dat ook tevreden medewerkers zich melden voor een geheel beeld. "Dit is één van de mooiste programma's in de Nederlandse geschiedenis en dat moet nu niet in het afvoerputje verdwijnen, vanwege deze misstanden," aldus de journalist.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zie: (oud-)werknemers <em>DWDD</em> uitgenodigd voor gesprek (Oud-)werknemers van 'DWDD' hebben een mail ontvangen van de BNNVARA-directie waarin ze worden uitgenodigd voor een gesprek. "De cultuur waar mensen over grenzen zijn gegaan had nooit mogen ontstaan, het spijt BNNVARA enorm dat het wel is gebeurd," aldus Luuk Ikink die de mail bespreekt. Rob Goossens hoopt dat ook tevreden medewerkers zich melden voor een geheel beeld. "Dit is één van de mooiste programma's in de Nederlandse geschiedenis en dat moet nu niet in het afvoerputje verdwijnen, vanwege deze misstanden," aldus de journalist. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Astrid Joosten en Menno Bentveld hebben niets gemerkt van 'nare' sfeer bij 'DWDD' (Op1) Bekijk deze video » Jelleke van Rijsoort (Beau): ‘Matthijs van Nieuwkerk te veel op voetstuk gezet’ Bekijk deze video » Rob Goossens onthult dat hij vertrok bij Telegraaf vanwege de werkcultuur (video) Bekijk deze video »
TV :
Zie: (oud-)werknemers DWDD uitgenodigd voor gesprek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV