Lang Leve De Liefde: vlechten, pruiken, Pieter en Sera hebben veel aan hun hoofd

Lang Leve De Liefde: vlechten, pruiken, Pieter en Sera hebben veel aan hun hoofd

In Lang Leve De Liefde vraagt Pieter aan Sera of zij ook hobby's heeft. Sera heeft zeker hobby's namelijk 'haren vlechten'. Gelukkig heeft ze zelf genoeg haren meegenomen want met die van Pieter valt niet veel te vlechten. Maar je kunt hem wel een pruik op zetten! Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: vlechten, pruiken, Pieter en Sera hebben veel aan hun hoofd In Lang Leve De Liefde vraagt Pieter aan Sera of zij ook hobby's heeft. Sera heeft zeker hobby's namelijk 'haren vlechten'. Gelukkig heeft ze zelf genoeg haren meegenomen want met die van Pieter valt niet veel te vlechten. Maar je kunt hem wel een pruik op zetten! Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Petra wil geen man zoals Melvin, die bevestiging nodig heeft Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Finn en Robin schilderen elkaars portret, maakt dat de stroeve start goed? Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Robin en Alanah kibbelen over pastasaus Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is dagelijks om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV