Op1 gemist? Is de oorlogswinter in Oekraïne dan nu echt begonnen?

Op1 gemist? Is de oorlogswinter in Oekraïne dan nu echt begonnen?

Vrijdag 25 november 2022 om 10:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Onno Eichelsheim maakt zich zorgen over de oorlogswinter in Oekraïne en de gevolgen die dat kan hebben voor de oorlog in de lente: 'We moeten de Russen niet de gelegenheid geven om zich juist nu te gaan versterken. Ze doen er nu alles aan om niet te verliezen.'

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Is de <em>oorlogswinter</em> in Oekraïne dan nu echt begonnen? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Onno Eichelsheim maakt zich zorgen over de oorlogswinter in Oekraïne en de gevolgen die dat kan hebben voor de oorlog in de lente: 'We moeten de Russen niet de gelegenheid geven om zich juist nu te gaan versterken. Ze doen er nu alles aan om niet te verliezen.' Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Is de oorlogswinter in Oekraïne dan nu echt begonnen?

Actuele video's

Meer actuele video's