Our House gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Our House gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Our House gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de Britse mystery- en thrillerserie Our House wekelijks op de late vrijdag te zien bij NPO 2. Deze gloednieuwe serie was in maart van dit jaar voor het eerst te zien op televisie in Groot-Brittannië en wordt nu voor het eerst uitgezonden in Nederland. Nieuwe mensenDe eerste aflevering van Our House begint meteen met een bizarre gebeurtenis: Fi Lawson komt thuis en ziet dat haar spullen weggehaald zijn en dat er nieuwe mensen wonen. Dit moet een vergissing zijn. De paniek slaat toe, want ze kan haar man, met wie ze in scheiding ligt, niet bereiken en ze weet niet waar haar twee kinderen zijn. CastDe hoofdrol in Our House wordt gespeeld door actrice Tuppence Middleton, die te zien was in onder meer The Imitation Game (2014), de Downton Abbey-films (2019-2022) en Mank (2020) en de televisieseries Sense8 (2015-2018) en Dickensian (2015-2016). De rol van haar man Bram wordt gespeeld door Martin Compston (vooral bekend van Line of Duty). Bekijk ook La Brea vanaf dinsdag 27 september op Net5: bekijk de trailer Bekijk deze video » Het Gouden Uur vanaf 23 oktober te zien op NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Our House gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de Britse mystery- en thrillerserie Our House wekelijks op de late vrijdag te zien bij NPO 2. Deze gloednieuwe serie was in maart van dit jaar voor het eerst te zien op televisie in Groot-Brittannië en wordt nu voor het eerst uitgezonden in Nederland.

Nieuwe mensen
De eerste aflevering van Our House begint meteen met een bizarre gebeurtenis: Fi Lawson komt thuis en ziet dat haar spullen weggehaald zijn en dat er nieuwe mensen wonen. Dit moet een vergissing zijn. De paniek slaat toe, want ze kan haar man, met wie ze in scheiding ligt, niet bereiken en ze weet niet waar haar twee kinderen zijn.

Cast
De hoofdrol in Our House wordt gespeeld door actrice Tuppence Middleton, die te zien was in onder meer The Imitation Game (2014), de Downton Abbey-films (2019-2022) en Mank (2020) en de televisieseries Sense8 (2015-2018) en Dickensian (2015-2016). De rol van haar man Bram wordt gespeeld door Martin Compston (vooral bekend van Line of Duty).

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV