De Oranjewinter: Marcel van Roosmalen opent aanval op Jan Slagter

De Oranjewinter: Marcel van Roosmalen opent aanval op Jan Slagter

Marcel van Roosmalen en Jan Slagter zijn duidelijk geen vrienden en zullen dat ook zeker niet meer gaan worden na de column die Van Roosmalen donderdagavond ten gehore bracht in De Oranjewinter. Hierin pakte de columnist de toch altijd sympathieke Omroep MAX-directeur namelijk keihard aan: 'Zet hem in een grot in Afghanistan of schiet hem naar een andere planeet.'

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

De Oranjewinter: <em>Marcel van Roosmalen</em> opent aanval op Jan Slagter Marcel van Roosmalen en Jan Slagter zijn duidelijk geen vrienden en zullen dat ook zeker niet meer gaan worden na de column die Van Roosmalen donderdagavond ten gehore bracht in De Oranjewinter. Hierin pakte de columnist de toch altijd sympathieke Omroep MAX-directeur namelijk keihard aan: 'Zet hem in een grot in Afghanistan of schiet hem naar een andere planeet.' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV