Vandaag Inside: föhnt Wilfred Genee haarstukje Johan Derksen eraf?

Vandaag Inside: föhnt Wilfred Genee haarstukje Johan Derksen eraf?

Er was nogal wat ophef rondom de visagiste van Matthijs van Nieuwkerk, die het haar van de geplaagde presentator een keer niet goed zou hebben geföhnd. Een goede reden voor Wilfred Genee om de föhn van zijn visagiste even goed te controleren: 'Is hij goed of niet?'

Haarstukje
Hij probeert vervolgens met de warme stroom ook Johan Derksen te bereiken maar die zit net te ver weg. Dat is maar goed ook want: 'Dadelijk gaat mijn haarstukje eraf', grapt die.

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: <em>föhnt</em> Wilfred Genee haarstukje Johan Derksen eraf? Er was nogal wat ophef rondom de visagiste van Matthijs van Nieuwkerk, die het haar van de geplaagde presentator een keer niet goed zou hebben geföhnd. Een goede reden voor Wilfred Genee om de föhn van zijn visagiste even goed te controleren: 'Is hij goed of niet?' HaarstukjeHij probeert vervolgens met de warme stroom ook Johan Derksen te bereiken maar die zit net te ver weg. Dat is maar goed ook want: 'Dadelijk gaat mijn haarstukje eraf', grapt die. Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV