De Oranjewinter: Job Knoester raad relatietherapie niet aan (video)

De Oranjewinter: Job Knoester raad relatietherapie niet aan (video)

<em>De Oranjewinter</em>: Job Knoester raad <em>relatietherapie</em> niet aan (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv. Job Knoester raad Nederland het fenomeen relatietherapie niet aan: 'Dan moet je vanuit je buik voelen. Ja, dan zeg ik: "Ik heb honger". En dan is mijn vrouw weer boos, want dan neem ik het niet serieus.' Johan Derksen is het met Knoester eens: 'Als mensen een relatie aangaan, dan gaat het vaak fout.' Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vrijdag 25 november 2022 om 10:36

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjewinter van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

Job Knoester raad Nederland het fenomeen relatietherapie niet aan: 'Dan moet je vanuit je buik voelen. Ja, dan zeg ik: "Ik heb honger". En dan is mijn vrouw weer boos, want dan neem ik het niet serieus.' Johan Derksen is het met Knoester eens: 'Als mensen een relatie aangaan, dan gaat het vaak fout.'

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hierboven. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's