Theo Maassen over rol in Bestseller Boy: 'Heel onaangenaam sujet' (Op1)

Theo Maassen over rol in Bestseller Boy: 'Heel onaangenaam sujet' (Op1)

Friday 25 November 2022 om 09:14

Theo Maassen is vanaf zondag te zien in de nieuwe Nederlandse serie Bestseller Boy en sprak daar donderdagavond over bij Op1: 'Het is een geweldige rol. Het is de bad guy van de serie, een heel onaangenaam sujet. Maar hij is ook charmant.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Theo Maassen over rol in <em>Bestseller Boy</em>: 'Heel onaangenaam sujet' (Op1) Theo Maassen is vanaf zondag te zien in de nieuwe Nederlandse serie Bestseller Boy en sprak daar donderdagavond over bij Op1: 'Het is een geweldige rol. Het is de bad guy van de serie, een heel onaangenaam sujet. Maar hij is ook charmant.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 24 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De nieuwe dramaserie Bestseller Boy is vanaf zondag 27 november wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Bestseller Boy terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Theo Maassen over rol in Bestseller Boy: 'Heel onaangenaam sujet' (Op1)

De nieuwe dramaserie Bestseller Boy is vanaf zondag 27 november wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Bestseller Boy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's