Goedemorgen NL: 'Nederland - Ecuador wordt pittig; verdediging staat als een huis'

Goedemorgen NL: 'Nederland - Ecuador wordt pittig; verdediging staat als een huis'

Bekijk ook het volledige speelschema van het WK 2022.

<em>Goedemorgen NL</em>: '<em>Nederland - Ecuador</em> wordt pittig; verdediging staat als een huis' Bekijk ook het volledige speelschema van het WK 2022. Het Nederlands Elftal wacht in zijn tweede poulewedstrijd op het WK voetbal in Qatar een pittig duel met Ecuador. Dat zei sportverslaggever van NU.nl Rypke Bakker vanochtend in Goedemorgen Nederland. Volgens de journalist staat de defensie van Ecuador als een huis. Afgelopen maandag won het Nederlands elftal met 0-2 van Senegal. Het WK voetbal 2022 in Qatar is vanaf zondag 20 november dagelijks te volgen bij de NOS, voornamelijk via NPO 1 en NOS.nl. Bij Gids.tv doen we dagelijks uitgebreid verslag. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Ruzie tussen Louis van Gaal en Valentijn Driessen in Qatar: "Jij bent echt ongelofelijk" Bekijk deze video » Zien: Noa Vahle staat te koukleumen in stadion in Qatar, 'gasprijs maakt niet uit hier' Bekijk deze video »
Voetbal :
Goedemorgen NL: 'Nederland - Ecuador wordt pittig; verdediging staat als een huis'

Het Nederlands Elftal wacht in zijn tweede poulewedstrijd op het WK voetbal in Qatar een pittig duel met Ecuador. Dat zei sportverslaggever van NU.nl Rypke Bakker vanochtend in Goedemorgen Nederland. Volgens de journalist staat de defensie van Ecuador als een huis. Afgelopen maandag won het Nederlands elftal met 0-2 van Senegal.

Het WK voetbal 2022 in Qatar is vanaf zondag 20 november dagelijks te volgen bij de NOS, voornamelijk via NPO 1 en NOS.nl. Bij Gids.tv doen we dagelijks uitgebreid verslag. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV