OneLove-banden massaal gekocht: 'Meer dan tienduizend verkocht' (video)

OneLove-banden massaal gekocht: 'Meer dan tienduizend verkocht' (video)

Bekijk ook het volledige speelschema van het WK 2022.

<em>OneLove</em>-banden massaal gekocht: 'Meer dan tienduizend verkocht' (video) Bekijk ook het volledige speelschema van het WK 2022. Er worden massaal bestellingen gedaan bij Roland Heerkens, de maker van de OneLove-band. Qatar en de voetbalbond FIFA hebben zich uitgesproken over de regenboogband, die voor liefde voor iedereen staat. De Telegraaf nam een kijkje in de fabriek waar ze worden gemaakt. Het WK voetbal 2022 in Qatar is vanaf zondag 20 november dagelijks te volgen bij de NOS, voornamelijk via NPO 1 en NOS.nl. Bij Gids.tv doen we dagelijks uitgebreid verslag. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Samenvatting Brazilië - Servië (WK voetbal) Bekijk deze video » Live stream Ecuador - Senegal (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Portugal - Ghana (WK voetbal) Bekijk deze video »
Voetbal :
OneLove-banden massaal gekocht: 'Meer dan tienduizend verkocht' (video)

Er worden massaal bestellingen gedaan bij Roland Heerkens, de maker van de OneLove-band. Qatar en de voetbalbond FIFA hebben zich uitgesproken over de regenboogband, die voor liefde voor iedereen staat. De Telegraaf nam een kijkje in de fabriek waar ze worden gemaakt.

Het WK voetbal 2022 in Qatar is vanaf zondag 20 november dagelijks te volgen bij de NOS, voornamelijk via NPO 1 en NOS.nl. Bij Gids.tv doen we dagelijks uitgebreid verslag. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV