Video: Zo hebben de Amerikaanse sterren gisteravond Thanksgiving gevierd

Video: Zo hebben de Amerikaanse sterren gisteravond Thanksgiving gevierd

Amerikanen vieren elk jaar, op de vierde donderdag van november Thanksgiving Day. En dat doen ze natuurlijk met de nodige toeters en bellen. Gister was het zover en deze keer zaten de celebs niet alleen achter de kalkoenen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Zo hebben de <em>Amerikaanse sterren</em> gisteravond <em>Thanksgiving</em> gevierd Amerikanen vieren elk jaar, op de vierde donderdag van november Thanksgiving Day. En dat doen ze natuurlijk met de nodige toeters en bellen. Gister was het zover en deze keer zaten de celebs niet alleen achter de kalkoenen. Tekst gaat verder onder de video. Sterren vieren ThanksgivingZo trakteerde Kim Kardashian een groep gedetineerden op een rijkelijk diner en stond Mariah Carey op een praalwagen de longen uit haar lijf te playbacken. Kortom: heel de USA was er druk mee. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Zo hebben de Amerikaanse sterren gisteravond Thanksgiving gevierd

Sterren vieren Thanksgiving
Zo trakteerde Kim Kardashian een groep gedetineerden op een rijkelijk diner en stond Mariah Carey op een praalwagen de longen uit haar lijf te playbacken. Kortom: heel de USA was er druk mee.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV