Video: Sportminister Corry Helder in dubio over dragen OneLove-band op WK Qatar

Video: Sportminister Corry Helder in dubio over dragen OneLove-band op WK Qatar

Minister voor Langdurige Zorg en Sport Corry Helder weet nog niet of ze dinsdag in Qatar de OneLove-aanvoerdersband gaat dragen. De sportminister steunt de campagne wel, maar wil nog niet zeggen hoe ze dat gaat uitdragen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Sportminister <em>Corry Helder</em> in dubio over dragen <em>OneLove-band</em> op WK Qatar Minister voor Langdurige Zorg en Sport Corry Helder weet nog niet of ze dinsdag in Qatar de OneLove-aanvoerdersband gaat dragen. De sportminister steunt de campagne wel, maar wil nog niet zeggen hoe ze dat gaat uitdragen. Tekst gaat verder onder de video. OneLove-bandOf de OneLove-band inderdaad in de koffer gaat van de minister, is nog onduidelijk. Helder wil daar nog geen uitsluitsel over geven. "De OneLove-campagne vind ik heel belangrijk. En dat wil ook zeker uitdragen, maar ik wil daar niet op vooruit lopen. Dinsdag ga ik beslissen wat ik ga doen." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Noa Vahle pakt KNVB-directeur aan om OneLove-band: 'U zou poot stijf houden' Bekijk deze video » Davy Klaassen en Steven Bergwijn prijzen statement Duits elftal op WK voetbal Qatar Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

OneLove-band
Of de OneLove-band inderdaad in de koffer gaat van de minister, is nog onduidelijk. Helder wil daar nog geen uitsluitsel over geven. "De OneLove-campagne vind ik heel belangrijk. En dat wil ook zeker uitdragen, maar ik wil daar niet op vooruit lopen. Dinsdag ga ik beslissen wat ik ga doen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV