Luuk Ikink in RTL Boulevard over Real Housewives of Amsterdam: 'Afschuwelijk!'

Luuk Ikink in RTL Boulevard over Real Housewives of Amsterdam: 'Afschuwelijk!'

Luuk Ikink in <em>RTL Boulevard</em> over <em>Real Housewives of Amsterdam</em>: 'Afschuwelijk!' Na New York, Beverly Hills en nog 15 andere steden is het dan eindelijk tijd voor Amsterdam om de allerbeste Real Housewives van stal te halen. En dat laten zeven uitverkoren dames zich geen twee keer zeggen. Zij trekken hun naaldhakken maar al te graag aan om in de voetsporen van de buitenlandse huisvrouwen te treden. Reporter Laïs van Niel sprak ze in RTL Boulevard. Presentator Luuk Ikink is niet onder de indruk van de serie: 'Afschuwelijk!' Real Housewives of Amsterdam is nu te zien op Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Luuk Ikink in RTL Boulevard over Real Housewives of Amsterdam: 'Afschuwelijk!'

Na New York, Beverly Hills en nog 15 andere steden is het dan eindelijk tijd voor Amsterdam om de allerbeste Real Housewives van stal te halen. En dat laten zeven uitverkoren dames zich geen twee keer zeggen. Zij trekken hun naaldhakken maar al te graag aan om in de voetsporen van de buitenlandse huisvrouwen te treden. Reporter Laïs van Niel sprak ze in RTL Boulevard. Presentator Luuk Ikink is niet onder de indruk van de serie: 'Afschuwelijk!'

Real Housewives of Amsterdam is nu te zien op Videoland. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV