Minister Robbert Dijkgraaf openhartig over misstanden DWDD: "Nooit iets meegekregen"

Minister Robbert Dijkgraaf openhartig over misstanden DWDD: "Nooit iets meegekregen"

Minister Robbert Dijkgraaf heeft in de tijd dat hij regelmatig aan tafel zat bij De Wereld Draait Door 'nooit iets meegekregen' van de onveilige werkcultuur die er zou heersen. Dijkgraaf vertelt aan Hart van Nederland openhartig over zijn ervaringen met het programma.

Tekst gaat verder onder de video.

Minister <em>Robbert Dijkgraaf</em> openhartig over <em>misstanden DWDD</em>: &quot;Nooit iets meegekregen&quot; Minister Robbert Dijkgraaf heeft in de tijd dat hij regelmatig aan tafel zat bij De Wereld Draait Door 'nooit iets meegekregen' van de onveilige werkcultuur die er zou heersen. Dijkgraaf vertelt aan Hart van Nederland openhartig over zijn ervaringen met het programma. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Dijkgraaf"Dit is allemaal nieuw voor mij", aldus minister Robbert Dijkgraaf, die ook meerdere wetenschapscolleges heeft gegeven onder de vlag van de destijds zeer populaire talkshow. Eerder deze week wilde de minister nog niet reageren op vragen over de kwestie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Rob Goossens onthult dat hij vertrok bij Telegraaf vanwege de werkcultuur (video) Bekijk deze video » De Telegraaf onthult eerste reactie Matthijs van Nieuwkerk: 'Doe me een lol!' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reactie Dijkgraaf
"Dit is allemaal nieuw voor mij", aldus minister Robbert Dijkgraaf, die ook meerdere wetenschapscolleges heeft gegeven onder de vlag van de destijds zeer populaire talkshow. Eerder deze week wilde de minister nog niet reageren op vragen over de kwestie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV