Zien: Eerste statement Matthijs van Nieuwkerk veroorzaakte breuk met BNNVARA

Zien: Eerste statement Matthijs van Nieuwkerk veroorzaakte breuk met BNNVARA

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 25 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Uit het aanvankelijke statement van Matthijs van Nieuwkerk blijkt dat hij in eerste instantie geen spijt betuigde voor de onveilige werksfeer bij DWDD. Ronald Molendijk vertelt in HLF over het gelekte statement.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Eerste statement <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> veroorzaakte breuk met <em>BNNVARA</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 25 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Uit het aanvankelijke statement van Matthijs van Nieuwkerk blijkt dat hij in eerste instantie geen spijt betuigde voor de onveilige werksfeer bij DWDD. Ronald Molendijk vertelt in HLF over het gelekte statement. Tekst gaat verder onder de video. Aanvankelijke statementDe Volkskrant ontving op de dag van de publicatie een statement van Van Nieuwkerk die er net wat anders uitziet dan het statement die uiteindelijk gepubliceerd is. "En dan de suggestie dat ik iemand op zijn knieën zou hebben gedwongen? En dat ik Parijs onveilig zou hebben gemaakt? Doe me een lol”, zegt hij hierin. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Aanvankelijke statement
De Volkskrant ontving op de dag van de publicatie een statement van Van Nieuwkerk die er net wat anders uitziet dan het statement die uiteindelijk gepubliceerd is. "En dan de suggestie dat ik iemand op zijn knieën zou hebben gedwongen? En dat ik Parijs onveilig zou hebben gemaakt? Doe me een lol”, zegt hij hierin.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV