Louis van Gaal kan leven met gelijkspel tegen Ecuador: "Dit resultaat hebben we eruit gesleept"

Louis van Gaal kan leven met gelijkspel tegen Ecuador: "Dit resultaat hebben we eruit gesleept"

Nederland is er vrijdagavond niet in geslaagd om de tweede groepswedstrijd op het WK in Qatar te winnen. Bondscoach Louis van Gaal zelf was helemaal niet ontevreden met het 1-1 gelijkspel tegen Ecuador.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Louis van Gaal</em> kan leven met gelijkspel tegen <em>Ecuador</em>: &quot;Dit resultaat hebben we eruit gesleept&quot; Nederland is er vrijdagavond niet in geslaagd om de tweede groepswedstrijd op het WK in Qatar te winnen. Bondscoach Louis van Gaal zelf was helemaal niet ontevreden met het 1-1 gelijkspel tegen Ecuador. Tekst gaat verder onder de video. ResultaatVolgens Louis Van Gaal moeten de aanval en het middenveld van Oranje nog in balans komen. Tegen Ecuador koos hij onder meer voor Teun Koopmeiners in plaats van Steven Berghuis: "We hebben weinig kansen weggegeven en niet verloren. Dat is ook belangrijk. Dit resultaat hebben we eruit gesleept." Bekijk het fragment van de persconferentie van Louis Van Gaal na afloop van Nederland - Ecuador (via Vandaag Inside) hierboven. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Ecuador (WK voetbal) Bekijk deze video » HLF8 gemist? Thijs Meeuwsen live vanuit het Friese Joure bij de Noppert-army Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Resultaat
Volgens Louis Van Gaal moeten de aanval en het middenveld van Oranje nog in balans komen. Tegen Ecuador koos hij onder meer voor Teun Koopmeiners in plaats van Steven Berghuis: "We hebben weinig kansen weggegeven en niet verloren. Dat is ook belangrijk. Dit resultaat hebben we eruit gesleept."

Bekijk het fragment van de persconferentie van Louis Van Gaal na afloop van Nederland - Ecuador (via Vandaag Inside) hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV