The Masked Singer gemist? De Pinguïn verrast panelleden met 'Atemlos durch die Nacht'

The Masked Singer gemist? De Pinguïn verrast panelleden met 'Atemlos durch die Nacht'

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 25 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Pinguïn verrast de panelleden met haar optreden door het Duitse lied 'Atemlos durch die Nacht' van Helene Fischer te zingen. Aan de stem te horen, is het niet haar eerste keer dat ze Duits spreekt.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em> gemist? <em>De Pinguïn</em> verrast panelleden met 'Atemlos durch die Nacht' Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 25 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Pinguïn verrast de panelleden met haar optreden door het Duitse lied 'Atemlos durch die Nacht' van Helene Fischer te zingen. Aan de stem te horen, is het niet haar eerste keer dat ze Duits spreekt. Lees verder onder de video. PinguïnBuddy en Gerard denken meteen aan Sylvie Meis, terwijl Carlo en Loretta aan Ellen ten Damme zitten te denken. Wie de pinguïn is, blijft nog even gissen, maar ze kan in ieder geval wel goed zingen. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer gemist? De Pinguïn verrast panelleden met 'Atemlos durch die Nacht'

Pinguïn
Buddy en Gerard denken meteen aan Sylvie Meis, terwijl Carlo en Loretta aan Ellen ten Damme zitten te denken. Wie de pinguïn is, blijft nog even gissen, maar ze kan in ieder geval wel goed zingen.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV