Dick Advocaat in De Oranjewinter: 'Said Bakkati wordt mijn assistent bij ADO Den Haag'

Dick Advocaat in De Oranjewinter: 'Said Bakkati wordt mijn assistent bij ADO Den Haag'

Zaterdag 26 november 2022 om 10:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Dick Advocaat in <em>De Oranjewinter</em>: 'Said Bakkati wordt mijn assistent bij ADO Den Haag' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Dick Advocaat gaat zijn imposante trainersloopbaan nog wat verlengen. Vrijdag werd bekend dat hij Dirk Kuyt opvolgt bij ADO Den Haag. In De Oranjewinter vertelde de 75-jarige coach dat Said Bakkati zijn assistent wordt bij de club. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Dick Advocaat gaat zijn imposante trainersloopbaan nog wat verlengen. Vrijdag werd bekend dat hij Dirk Kuyt opvolgt bij ADO Den Haag. In De Oranjewinter vertelde de 75-jarige coach dat Said Bakkati zijn assistent wordt bij de club.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's