Zien: Panelleden The Masked Singer volledig in de war door optreden van de Tijger

Zien: Panelleden The Masked Singer volledig in de war door optreden van de Tijger

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 25 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Het is de beurt aan de Tijger om te laten zien wat hij in zijn mars heeft in The Masked Singer. De Tijger heeft gekozen voor het pakkende nummer 'Sing' van Ed Sheeran.

Lees verder onder de video.

Zien: Panelleden <em>The Masked Singer</em> volledig in de war door optreden van <em>de Tijger</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 25 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Het is de beurt aan de Tijger om te laten zien wat hij in zijn mars heeft in The Masked Singer. De Tijger heeft gekozen voor het pakkende nummer 'Sing' van Ed Sheeran. Lees verder onder de video. OnduidelijkVoor de meeste panelleden is het onduidelijk wie er in het pak zit, maar Carlo Boszhard heeft het raadsel opgelost; hij denkt honderd procent zeker te weten wie de Tijger is: "Ik weet hem, Jeroen van der Boom!" The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Panelleden The Masked Singer volledig in de war door optreden van de Tijger

Onduidelijk
Voor de meeste panelleden is het onduidelijk wie er in het pak zit, maar Carlo Boszhard heeft het raadsel opgelost; hij denkt honderd procent zeker te weten wie de Tijger is: "Ik weet hem, Jeroen van der Boom!"

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV