The Masked Singer gemist? De Flamingo steelt de show met 'Bam Bam'

The Masked Singer gemist? De Flamingo steelt de show met 'Bam Bam'

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 25 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em> gemist? <em>De Flamingo</em> steelt de show met 'Bam Bam' Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 25 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De Flamingo kijkt er erg naar uit om weer op te treden en dat is goed te horen. Ze geeft namelijk een waanzinnig optreden, waarbij ze haar beste zangkunsten laat horen. De Flamingo heeft gekozen voor 'Bam Bam' van Camila Cabello & Ed Sheeran. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer gemist? De Flamingo steelt de show met 'Bam Bam'

De Flamingo kijkt er erg naar uit om weer op te treden en dat is goed te horen. Ze geeft namelijk een waanzinnig optreden, waarbij ze haar beste zangkunsten laat horen. De Flamingo heeft gekozen voor 'Bam Bam' van Camila Cabello & Ed Sheeran.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV