Op1 gemist? Agractie-voorman Bart Kemp kritisch op nieuwe stikfstofplannen

Op1 gemist? Agractie-voorman Bart Kemp kritisch op nieuwe stikfstofplannen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het Kabinet wil bedrijven desnoods dwingen te sluiten om stikstofdoelen te halen, blijkt uit de langverwachte stikstofplannen. Plannen die nog steeds te weinig duidelijkheid bieden, stelt Agractie-voorman Bart Kemp in Op1.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Agractie-voorman <em>Bart Kemp</em> kritisch op nieuwe stikfstofplannen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het Kabinet wil bedrijven desnoods dwingen te sluiten om stikstofdoelen te halen, blijkt uit de langverwachte stikstofplannen. Plannen die nog steeds te weinig duidelijkheid bieden, stelt Agractie-voorman Bart Kemp in Op1. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Bart Kemp"Wij vinden het allereerst goed dat er passende regelingen komen voor #boeren die zelf willen stoppen. Maar als dat met het mes op de keel is, is het de vraag hoe vrijwillig dat is", aldus Agractie-voorman Bart Kemp. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Agractie-voorman Bart Kemp kritisch op nieuwe stikfstofplannen

Reactie Bart Kemp
"Wij vinden het allereerst goed dat er passende regelingen komen voor #boeren die zelf willen stoppen. Maar als dat met het mes op de keel is, is het de vraag hoe vrijwillig dat is", aldus Agractie-voorman Bart Kemp.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV