The Masked Singer: Bekijk het swingende optreden van de Zeemeermin

The Masked Singer: Bekijk het swingende optreden van de Zeemeermin

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 25 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Alle remmen gaan los bij het optreden van de Zeemeermin bij The Masked Singer. De Zeemeermin heeft gekozen voor 'Who Do You Think You Are' van the Spice Girls. Bekijk het optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>The Masked Singer</em>: Bekijk het swingende optreden van <em>de Zeemeermin</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 25 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Alle remmen gaan los bij het optreden van de Zeemeermin bij The Masked Singer. De Zeemeermin heeft gekozen voor 'Who Do You Think You Are' van the Spice Girls. Bekijk het optreden hieronder. Lees verder onder de video. Lage stemHet is de panelleden opgevallen dat de Zeemeermin een vrij lage stem heeft. Dat zorgt ervoor dat ze al een aantal BN'ers kunnen uitsluiten, maar het blijft toch lastig te achterhalen wie achter het masker van de Zeemeermin zit. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: Bekijk het swingende optreden van de Zeemeermin

Lage stem
Het is de panelleden opgevallen dat de Zeemeermin een vrij lage stem heeft. Dat zorgt ervoor dat ze al een aantal BN'ers kunnen uitsluiten, maar het blijft toch lastig te achterhalen wie achter het masker van de Zeemeermin zit.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV