Tjeerd de Groot in Op1 over landbouwcrisis: 'We kunnen niet blijven doormodderen'

Tjeerd de Groot in Op1 over landbouwcrisis: 'We kunnen niet blijven doormodderen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Tjeerd de Groot in <em>Op1</em> over landbouwcrisis: 'We kunnen niet blijven doormodderen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Kabinet wil bedrijven desnoods dwingen te sluiten om stikstofdoelen te halen, blijkt uit de langverwachte stikstofplannen. Plannen die nog steeds te weinig duidelijkheid bieden, stelt Agractie-voorman Bart Kemp. Ook volgens Tjeerd de Groot moet die duidelijkheid er komen: 'We kunnen niet nog twintig jaar blijven doormodderen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tjeerd de Groot in Op1 over landbouwcrisis: 'We kunnen niet blijven doormodderen'

Kabinet wil bedrijven desnoods dwingen te sluiten om stikstofdoelen te halen, blijkt uit de langverwachte stikstofplannen. Plannen die nog steeds te weinig duidelijkheid bieden, stelt Agractie-voorman Bart Kemp. Ook volgens Tjeerd de Groot moet die duidelijkheid er komen: 'We kunnen niet nog twintig jaar blijven doormodderen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV