Marije Cornelissen in Op1: 'Helft vrouwen in Nederland krijgt te maken met geweld'

Marije Cornelissen in Op1: 'Helft vrouwen in Nederland krijgt te maken met geweld'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Marije Cornelissen in <em>Op1</em>: 'Helft vrouwen in Nederland krijgt te maken met geweld' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Komende week kleurt Nederland oranje. Dat heeft niets te maken met de prestaties van het Nederlands elftal, maar wel met de internationale campagne Orange the World, die aandacht vraagt voor geweld tegen vrouwen. Hard nodig, want juist tijdens sportevenementen als het WK neemt dat geweld toe. Programmamaker Olcay Gulsen en directeur UN Women Nederland Marije Cornelissen waren vrijdag te gast in Op1. Cornelissen: 'Bijna de helft van de vrouwen in Nederland krijgt te maken met fysiek, psychisch of seksueel geweld.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marije Cornelissen in Op1: 'Helft vrouwen in Nederland krijgt te maken met geweld'

Komende week kleurt Nederland oranje. Dat heeft niets te maken met de prestaties van het Nederlands elftal, maar wel met de internationale campagne Orange the World, die aandacht vraagt voor geweld tegen vrouwen. Hard nodig, want juist tijdens sportevenementen als het WK neemt dat geweld toe. Programmamaker Olcay Gulsen en directeur UN Women Nederland Marije Cornelissen waren vrijdag te gast in Op1. Cornelissen: 'Bijna de helft van de vrouwen in Nederland krijgt te maken met fysiek, psychisch of seksueel geweld.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV