NOS WK Voetbal: Frankrijk - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Frankrijk - Denemarken eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 16.20 uur voorbeschouwing en om 17.00 uur live verslag van de wedstrijd Frankrijk - Denemarken in Groep D van het WK voetbal in Qatar. Kunnen de Fransen hun status als topfavoriet opnieuw waarmaken? Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Ruime overwinningIn de eerste groepswedstrijd kregen de Franse supporters de schrik van hun leven toen voetbaldwerg Australië in de negende minuut op een 0-1 voorsprong kwam. Uiteindelijk stelden de Fransen echter orde op zaken dankzij Adrien Rabiot, Olivier Giroud (2x) en Kylian Mbappé: 4-1. Kunnen de supersterren ook een overwinning boeken op het sterke Denemarken? Teleurstellend beginDit lijkt hét moment om de Denen makkelijk te verslaan, want die zijn teleurstellend begonnen aan het toernooi in Qatar. Tunesië was de tegenstander in de eerste wedstrijd - en dat bleek een stuk lastiger dan gedacht. De Tunesiërs wisten Denemarken, halve finalist op het EK voetbal van vorig jaar zomer, op 0-0 te houden. Denemarken zal uit zijn op revanche. Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Frankrijk - Australië (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Denemarken - Tunesië (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 16.20 uur voorbeschouwing en om 17.00 uur live verslag van de wedstrijd Frankrijk - Denemarken in Groep D van het WK voetbal in Qatar. Kunnen de Fransen hun status als topfavoriet opnieuw waarmaken? Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Ruime overwinning
In de eerste groepswedstrijd kregen de Franse supporters de schrik van hun leven toen voetbaldwerg Australië in de negende minuut op een 0-1 voorsprong kwam. Uiteindelijk stelden de Fransen echter orde op zaken dankzij Adrien Rabiot, Olivier Giroud (2x) en Kylian Mbappé: 4-1. Kunnen de supersterren ook een overwinning boeken op het sterke Denemarken?

Teleurstellend begin
Dit lijkt hét moment om de Denen makkelijk te verslaan, want die zijn teleurstellend begonnen aan het toernooi in Qatar. Tunesië was de tegenstander in de eerste wedstrijd - en dat bleek een stuk lastiger dan gedacht. De Tunesiërs wisten Denemarken, halve finalist op het EK voetbal van vorig jaar zomer, op 0-0 te houden. Denemarken zal uit zijn op revanche.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.