NOS WK Voetbal: Argentinië - Mexico eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Argentinië - Mexico eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Argentinië - Mexico eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Argentinië - Mexico in Groep C van het WK voetbal in Qatar. De Argentijnen hopen revanche te nemen voor de blamage tegen Saoedi-Arabië. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv. FiascoVrijwel alle kenners hadden van tevoren een ruime overwinning van Argentinië op Saoedi-Arabië voorspeld. Het liep echter anders: de Argentijnen kwamen weliswaar op voorsprong via Lionel Messi (en vervolgens werden meerdere goals afgekeurd), maar in de tweede helft draaide Saoedi-Arabië het helemaal om. Het resultaat: één van de grootste verrassingen in de WK-geschiedenis. GelijkspelArgentinië neemt het in de tweede groepswedstrijd op tegen Mexico, absoluut geen eenvoudige opgave. De Mexicanen begonnen hun WK met een doelpuntloos gelijkspel tegen Polen. Grote held was doelman Guillermo Ochoa, die een strafschop van Robert Lewandowski uit zijn doel roste. Neemt Argentinië revanche of gaan de drie punten naar Mexico? Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Argentinië - Saoedi-Arabië (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Mexico - Polen (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 19.20 uur voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van de wedstrijd Argentinië - Mexico in Groep C van het WK voetbal in Qatar. De Argentijnen hopen revanche te nemen voor de blamage tegen Saoedi-Arabië. De wedstrijd is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Fiasco
Vrijwel alle kenners hadden van tevoren een ruime overwinning van Argentinië op Saoedi-Arabië voorspeld. Het liep echter anders: de Argentijnen kwamen weliswaar op voorsprong via Lionel Messi (en vervolgens werden meerdere goals afgekeurd), maar in de tweede helft draaide Saoedi-Arabië het helemaal om. Het resultaat: één van de grootste verrassingen in de WK-geschiedenis.

Gelijkspel
Argentinië neemt het in de tweede groepswedstrijd op tegen Mexico, absoluut geen eenvoudige opgave. De Mexicanen begonnen hun WK met een doelpuntloos gelijkspel tegen Polen. Grote held was doelman Guillermo Ochoa, die een strafschop van Robert Lewandowski uit zijn doel roste. Neemt Argentinië revanche of gaan de drie punten naar Mexico?

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV