Helsinki Syndrome gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Helsinki Syndrome gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Helsinki Syndrome gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de Finse thrillerserie Helsinki Syndrome wekelijks met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. In deze serie leren we ondernemer Elias Karo kennen, die tot een bizarre wanhoopsdaad overgaat... GijzelingElias Karo gijzelt vier journalisten op de redactie van hun krant. Hij heeft dozen vol documenten bij zich en eist dat zij schrijven over wat hem en z'n familie in de jaren negentig is aangedaan door de bank en de staat. Het is tijd om de waarheid te achterhalen en de schuldigen te vinden. Ondertussen omsingelt de politie het pand en start recherche-psycholoog Jarmo Kiiski de onderhandelingen met Elias. WaarheidIn de tweede aflevering zien we dat Elias belooft de journalisten vrij te laten als ze de waarheid achterhalen en een artikel publiceren. Hij laat Hanna gaan om bewijsmateriaal te zoeken en laat de anderen zien hoe hij van plan is het spel te spelen. Ondertussen probeert het politieteam erachter te komen wat zich binnen afspeelt en zet Kiiski de onderhandelingen voort. Bekijk ook La Brea vanaf dinsdag 27 september op Net5: bekijk de trailer Bekijk deze video » Het Gouden Uur vanaf 23 oktober te zien op NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Helsinki Syndrome gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is de Finse thrillerserie Helsinki Syndrome wekelijks met een dubbele aflevering te zien op NPO 3. In deze serie leren we ondernemer Elias Karo kennen, die tot een bizarre wanhoopsdaad overgaat...

Gijzeling
Elias Karo gijzelt vier journalisten op de redactie van hun krant. Hij heeft dozen vol documenten bij zich en eist dat zij schrijven over wat hem en z'n familie in de jaren negentig is aangedaan door de bank en de staat. Het is tijd om de waarheid te achterhalen en de schuldigen te vinden. Ondertussen omsingelt de politie het pand en start recherche-psycholoog Jarmo Kiiski de onderhandelingen met Elias.

Waarheid
In de tweede aflevering zien we dat Elias belooft de journalisten vrij te laten als ze de waarheid achterhalen en een artikel publiceren. Hij laat Hanna gaan om bewijsmateriaal te zoeken en laat de anderen zien hoe hij van plan is het spel te spelen. Ondertussen probeert het politieteam erachter te komen wat zich binnen afspeelt en zet Kiiski de onderhandelingen voort.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV