Video: Mannen In De Olie zingen 'Lekker In De Olie' in Beau

Video: Mannen In De Olie zingen 'Lekker In De Olie' in Beau

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 25 november terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Mannen In De Olie</em> zingen 'Lekker In De Olie' in <em>Beau</em> Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 25 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 25 november terugkijken bij Gids.tv. Het begon zo'n drie weken geleden als een grap onder een paar bevriende veertigers, maar ondertussen lijkt het er toch echt op dat 'Lekker in de Olie' dé WK-hit gaat worden. In Beau wordt het gezongen door Mannen In De Olie. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Mannen In De Olie zingen 'Lekker In De Olie' in Beau

Het begon zo'n drie weken geleden als een grap onder een paar bevriende veertigers, maar ondertussen lijkt het er toch echt op dat 'Lekker in de Olie' dé WK-hit gaat worden. In Beau wordt het gezongen door Mannen In De Olie.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV