Soy Kroon in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie'

Soy Kroon in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie'

Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Soy Kroon is acteur en de recente winnaar van Televizier-Ster Talent. Hij maakte furore in de rol van Jezus in The Passion en speelde ook hoofdrollen in de recente Costa film en de NPO-serie Hoogvliegers. Bekijk zijn 'mollicitatie' hieronder.

<em>Soy Kroon</em> in <em>Wie is de Mol?</em> 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Soy Kroon is acteur en de recente winnaar van Televizier-Ster Talent. Hij maakte furore in de rol van Jezus in The Passion en speelde ook hoofdrollen in de recente Costa film en de NPO-serie Hoogvliegers. Bekijk zijn 'mollicitatie' hieronder. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Soy Kroon nerveus voor speech als hij Televisier-Ster Talent wint (video) Bekijk deze video » Gouden Televizier-Ring Gala gemist? Soy Kroon wint Televizier-Ster Talent Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Soy Kroon in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie'

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV