K3, één jaar later: Hanne maakt babynieuws bekend aan mede-K3'tjes

K3, één jaar later: Hanne maakt babynieuws bekend aan mede-K3'tjes

Hanne heeft een leuke manier gevonden om aan haar K3-bandgenoten Julia en Marthe te laten zien dat ze moeder gaat worden. Helaas werkt de techniek bij Marthe niet echt mee, maar des te verraster was ze toen ze via de telefoon van Julia kon vernemen dat ze 'tantekes' mogen worden: "Dat is niet echt toch?"

<em>K3, één jaar later</em>: Hanne maakt babynieuws bekend aan mede-K3'tjes Hanne heeft een leuke manier gevonden om aan haar K3-bandgenoten Julia en Marthe te laten zien dat ze moeder gaat worden. Helaas werkt de techniek bij Marthe niet echt mee, maar des te verraster was ze toen ze via de telefoon van Julia kon vernemen dat ze 'tantekes' mogen worden: "Dat is niet echt toch?" De docureeks K3, één jaar later is vanaf zaterdag 26 november wekelijks om 20.45 uur te zien op KIJK.nl. Je kunt het beste van K3, één jaar later terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De docureeks K3, één jaar later is vanaf zaterdag 26 november wekelijks om 20.45 uur te zien op KIJK.nl. Je kunt het beste van K3, één jaar later terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV