K3, één jaar later gemist? Kijk de hele eerste aflevering terug

K3, één jaar later gemist? Kijk de hele eerste aflevering terug

<em>K3, één jaar later</em> gemist? Kijk de hele eerste aflevering terug Fans van K3 kunnen hun hart ophalen, want binnenkort krijgen zij een exclusieve inkijk in het privéleven van Hanne, Marthe en Julia. De dames worden gevolgd in de nieuwe serie K3, één jaar later. Deze docuserie is vanaf zaterdag 26 november om 19.55 uur te zien bij de Vlaamse zender VTM en diezelfde avond op KIJK.nl. Nieuwe K3Na het vertrek van Klaasje was er een nieuwe K3. Ook voor Hanne en Marthe was het afgelopen jaar een jaar om nooit te vergeten. Hanne kondigde groot nieuws aan en is inmiddels moeder geworden van haar eerste kindje. Deze serie laat zien hoe de meiden het afgelopen jaar hebben beleefd, zowel op professioneel vlak als privé. ZwangerHun razend drukke zomertour door Vlaanderen, het eerste optreden van Julia in het Sportpaleis en de opnames van The Voice Kids. De docu toont ook hoe Marthe tot rust komt bij familie en vrienden en volgt de zwangerschap van Hanne van heel dichtbij. De docureeks K3, één jaar later is vanaf zaterdag 26 november wekelijks om 20.45 uur te zien op KIJK.nl. Je kunt het beste van K3, één jaar later terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.
Uitzending :
K3, één jaar later gemist? Kijk de hele eerste aflevering terug
Zaterdag 26 november 2022 om 21:30

Fans van K3 kunnen hun hart ophalen, want binnenkort krijgen zij een exclusieve inkijk in het privéleven van Hanne, Marthe en Julia. De dames worden gevolgd in de nieuwe serie K3, één jaar later. Deze docuserie is vanaf zaterdag 26 november om 19.55 uur te zien bij de Vlaamse zender VTM en diezelfde avond op KIJK.nl.

Nieuwe K3
Na het vertrek van Klaasje was er een nieuwe K3. Ook voor Hanne en Marthe was het afgelopen jaar een jaar om nooit te vergeten. Hanne kondigde groot nieuws aan en is inmiddels moeder geworden van haar eerste kindje. Deze serie laat zien hoe de meiden het afgelopen jaar hebben beleefd, zowel op professioneel vlak als privé.

Zwanger
Hun razend drukke zomertour door Vlaanderen, het eerste optreden van Julia in het Sportpaleis en de opnames van The Voice Kids. De docu toont ook hoe Marthe tot rust komt bij familie en vrienden en volgt de zwangerschap van Hanne van heel dichtbij.

De docureeks K3, één jaar later is vanaf zaterdag 26 november wekelijks om 20.45 uur te zien op KIJK.nl. Je kunt het beste van K3, één jaar later terugkijken bij KIJK.nl en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's