Shownieuws maakt gehakt van Marc-Marie Huijbregts: 'Stopt met irritante stemmetje'

Shownieuws maakt gehakt van Marc-Marie Huijbregts: 'Stopt met irritante stemmetje'

De desk van Shownieuws haalde zaterdag uitermate hard uit tegen Marc-Marie Huijbregts, die volgens de desk 'hypocriet' is en niets wil zeggen over de zaak-Matthijs van Nieuwkerk: 'Hij wil niet over Matthijs heen plassen'.

<em>Shownieuws</em> maakt gehakt van <em>Marc-Marie Huijbregts</em>: 'Stopt met irritante stemmetje' De desk van Shownieuws haalde zaterdag uitermate hard uit tegen Marc-Marie Huijbregts, die volgens de desk 'hypocriet' is en niets wil zeggen over de zaak-Matthijs van Nieuwkerk: 'Hij wil niet over Matthijs heen plassen'. 'Te heet onder de voeten'Marc-Marie, die dit weekend op zijn beurt uithaalde richting René van der Gijp, is volgens de desk expres zwijgzaam over de zaak rond Van Nieuwkerk. Volgens Bart Ettekoven is dat onbegrijpelijk: 'Als het meneer te heet onder zijn voeten wordt, dan stopt hij met dat irritante stemmetje en dan zegt hij ineens even helemaal niets meer en dan beroept hij zich op zijn zwijgrecht. Ik vind dat gewoon heel raar.' Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Marc-Marie Huijbregts gaat ‘3 zinnen’ zeggen over rel Matthijs van Nieuwkerk in podcast Bekijk deze video » De Oranjewinter gemist? René van der Gijp ziet imitatie van 'piepkuiken' in podcast Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Te heet onder de voeten'
Marc-Marie, die dit weekend op zijn beurt uithaalde richting René van der Gijp, is volgens de desk expres zwijgzaam over de zaak rond Van Nieuwkerk. Volgens Bart Ettekoven is dat onbegrijpelijk: 'Als het meneer te heet onder zijn voeten wordt, dan stopt hij met dat irritante stemmetje en dan zegt hij ineens even helemaal niets meer en dan beroept hij zich op zijn zwijgrecht. Ik vind dat gewoon heel raar.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV