De Oranjewinter: Eus en Bas Nijhuis vertellen anekdotes over Dick Advocaat

De Oranjewinter: Eus en Bas Nijhuis vertellen anekdotes over Dick Advocaat

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjewinter</em>: Eus en <em>Bas Nijhuis</em> vertellen anekdotes over <em>Dick Advocaat</em> Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Zowel Özcan Akyol als Bas Nijhuis hebben leuke anekdotes over Dick Advocaat, die inmiddels weer trainer wordt van ADO Den Haag. Beide heren vinden de coach geweldig, maar de vraag is of dat omgekeerd ook zo is. Zeker bij Eus, die zelf wel weet hoe de vork in de steel zit: "Hij heeft gewoon een hekel aan mij." De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zowel Özcan Akyol als Bas Nijhuis hebben leuke anekdotes over Dick Advocaat, die inmiddels weer trainer wordt van ADO Den Haag. Beide heren vinden de coach geweldig, maar de vraag is of dat omgekeerd ook zo is. Zeker bij Eus, die zelf wel weet hoe de vork in de steel zit: "Hij heeft gewoon een hekel aan mij."

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV