De Oranjewinter gemist? René van der Gijp ziet imitatie van 'piepkuiken' in podcast

De Oranjewinter gemist? René van der Gijp ziet imitatie van 'piepkuiken' in podcast

René van der Gijp heeft het bij De Oranjewinter over 'piepkuikentje' Marc-Marie Huijbregts, die in zijn eigen podcast reageerde op de zaak-Matthijs van Nieuwkerk en de beschuldigingen van 'Gijp'.

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjewinter</em> gemist? <em>René van der Gijp</em> ziet imitatie van 'piepkuiken' in podcast René van der Gijp heeft het bij De Oranjewinter over 'piepkuikentje' Marc-Marie Huijbregts, die in zijn eigen podcast reageerde op de zaak-Matthijs van Nieuwkerk en de beschuldigingen van 'Gijp'. Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. 'Ander kaliber'Marc-Marie doet René na, maar hij vindt dat de vergelijking niet treffend is: 'Ik vind dat wel van een wat ander kaliber dan hoe Matthijs dat deed.' Vervolgens kijken de heren terug op oude fragmenten van Vandaag Inside en Veronica Inside: 'Ik vind iemand met een piepstemmetje nadoen, dat vind ik mwa', zegt Derksen. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Ander kaliber'
Marc-Marie doet René na, maar hij vindt dat de vergelijking niet treffend is: 'Ik vind dat wel van een wat ander kaliber dan hoe Matthijs dat deed.' Vervolgens kijken de heren terug op oude fragmenten van Vandaag Inside en Veronica Inside: 'Ik vind iemand met een piepstemmetje nadoen, dat vind ik mwa', zegt Derksen.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV