Noa Vahle in De Oranjewinter sprak met arbeidsmigranten in Qatar: "Paspoort nog steeds ingenomen"

Noa Vahle in De Oranjewinter sprak met arbeidsmigranten in Qatar: "Paspoort nog steeds ingenomen"

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Noa Vahle</em> in <em>De Oranjewinter</em> sprak met arbeidsmigranten in Qatar: &quot;Paspoort nog steeds ingenomen&quot; Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van zaterdag 26 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Noa Vahle sprak voor De Oranjewinter met Oranje fans die in de Fan Village verblijven, een uitgestrekte vlakte met containers. Daar zag ze ook de veelbesproken arbeidsmigranten. Zij stonden in grote getalen te wachten om vervoerd te worden naar hun werk. Noa vroeg hen naar hun omstandigheden. PaspoortHet blijkt dat ze 12 uur per dag werken, zeven dagen per week waar ze 625 euro mee verdienen. De gastarbeiders slapen in een appartement met acht man, daar moeten ze een vergoeding voor betalen. Van de doorgevoerde wijzigingen merken de meeste mensen niets, sommigen hebben hun paspoort nog niet terug. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Noa Vahle sprak voor De Oranjewinter met Oranje fans die in de Fan Village verblijven, een uitgestrekte vlakte met containers. Daar zag ze ook de veelbesproken arbeidsmigranten. Zij stonden in grote getalen te wachten om vervoerd te worden naar hun werk. Noa vroeg hen naar hun omstandigheden.

Paspoort
Het blijkt dat ze 12 uur per dag werken, zeven dagen per week waar ze 625 euro mee verdienen. De gastarbeiders slapen in een appartement met acht man, daar moeten ze een vergoeding voor betalen. Van de doorgevoerde wijzigingen merken de meeste mensen niets, sommigen hebben hun paspoort nog niet terug.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV