NOS WK Voetbal: België - Marokko eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: België - Marokko eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 13.20 uur voorbeschouwing en om 14.00 uur live verslag van de wedstrijd België - Marokko in Groep F van het WK voetbal in Qatar. De wedstrijd zal door duizenden Marokkaanse Nederlanders met speciale belangstelling gevolgd worden. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Moeizame overwinningBelgië is het WK in Qatar begonnen met een moeizame overwinning op Canada, toch niet het grootste voetballand. De Belgen kwamen in de tiende minuut goed weg toen Thibaut Courtois een strafschop van Alphonso Davies, de sterspeler van Canada, wist te keren. Vlak voor rust scoorde Michi Batshuayi de enige treffer van de wedstrijd, waardoor België met 1-0 won. Knap gelijkspelWaar de 1-0 zege vanuit Belgisch perspectief enigszins teleurstellend is, zullen de Marokkanen juist blij zijn met hun eerste resultaat op dit WK. Kroatië, verliezend finalist van het WK in 2018, werd knap op 0-0 gehouden. Bij Marokko stond onder anderen Hakim Ziyech in de basis, maar hij kon het verschil niet maken. Oud-Ajacied Noussair Mazraoui viel geblesseerd uit. Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting België - Canada (WK voetbal) Bekijk deze video » Samenvatting Marokko - Kroatië (WK voetbal) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanaf 13.20 uur voorbeschouwing en om 14.00 uur live verslag van de wedstrijd België - Marokko in Groep F van het WK voetbal in Qatar. De wedstrijd zal door duizenden Marokkaanse Nederlanders met speciale belangstelling gevolgd worden. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Moeizame overwinning
België is het WK in Qatar begonnen met een moeizame overwinning op Canada, toch niet het grootste voetballand. De Belgen kwamen in de tiende minuut goed weg toen Thibaut Courtois een strafschop van Alphonso Davies, de sterspeler van Canada, wist te keren. Vlak voor rust scoorde Michi Batshuayi de enige treffer van de wedstrijd, waardoor België met 1-0 won.

Knap gelijkspel
Waar de 1-0 zege vanuit Belgisch perspectief enigszins teleurstellend is, zullen de Marokkanen juist blij zijn met hun eerste resultaat op dit WK. Kroatië, verliezend finalist van het WK in 2018, werd knap op 0-0 gehouden. Bij Marokko stond onder anderen Hakim Ziyech in de basis, maar hij kon het verschil niet maken. Oud-Ajacied Noussair Mazraoui viel geblesseerd uit.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.